ginop

GYAKORNOKI PROGRAMRÓL...

Gyakornoki program tájékoztató

Sample Images

Segítünk elérni kitűzött céljait.

Partnerek vagyunk

Sample Images

Intézményeinkben magas szintű oktatás folyik.

Hol találhatóak iskoláink ?

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok

Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok tehetségkutató verseny

Leleszi Ágnes, a Kisvárdai Szakképzési Centrum főigazgatója kezdeményezésére 2018. május 16-án 14.00 órai kezdettel megtartották a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája aulájában a „Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok” tehetségkutató versenyt, amelyre a Kisvárdai SZC tagintézményei és határon túli testvériskolái tanuló jelentkezhettek. A diákok három kategóriában mutathatták meg tehetségüket: magyar szerzők műveit szavalhatták el, magyar néptáncot járhattak vagy magyar népdalokat adhattak elő.

Bővebben...

Versenyeredmény

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója, Vörös-Gubicza Zsanett örömmel értesítette a Kisvárdai Szakképzési Centrum főigazgatóját, hogy a Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakgimnáziumának gazdasági informatikus tanulója, Tóth Attila bejutott a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKT) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos válogatójába. Gratulálok a tanulónak, a felkészítő tanárnak,Tóth Péternek és Macsi Gyula tagintézmény-vezető úrnak! Eredményes szereplést kívánunk az országos válogatón. 

Ismét kitárta kapuit a záhonyi középiskola

Idén is megrendezésre kerültek az intézményi Nyílt Napok a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiumában. Ezeken az alkalmakon az ide látogató végzős általános iskolás diákok megismerhették az iskolát, részt vehettek gyakorlati foglalkozásokon, előadásokon és bemutatókon is. Az idei esemény mottója akár ez is lehetett volna:” Én is voltam Kandós diák!”

Meghívott előadóink között ugyanis sok olyan ma már a szakmájában elismert ember volt, akik korábban sok éven keresztül koptatták iskolánk padjait. Példaként állt diákjaink előtt Csőri Miklós és Miskolczi Gábor Forgalmi Csomóponti Főnökség vezető, valamint Fábián Tamás rendőr őrmester. Előadást tartottak még Tóth Ilona és Kormos Dénes az ÉRETT –tanács képviseletében.

Bővebben...

Aktuális

Elérhetőség

Kisvárdai Szakképzési Centrum

4600, Kisvárda

Mártírok útja 8.

Tel.: +36 45/488-031
"Az igazi tanítás nem a tudás átadását jelenti. Az igazi tanítás arra ösztönzi a tanulót, hogy maga tegyen szert az ismeretekre."(John Milton Gregory)
 
Csatlakozz hozzánk !