Elérhetőségek

Cím: 4600 Kisvárda, Mártírok útja 8.

Tel.: 06/45-488-031

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Munkatársaink:

Leleszi Ágnes

Főigazgató

 

Matus Attila

Kancellár

 

Mészárosné Végső Katalin

Gazdasági vezető

 

Klicsuné Mitru Mária

Számlázás, pénzügy

 

Hamzáné Deák-Fogarasi Eszter

Utalás, számlázás, pénzügy

 

Csernyánszky Gábor

Tanügyigazgatás

 

Karámos Istvánné

Humánpolitika

 

Vargáné Maklári Zsuzsanna

Felnőttoktatás

 

Pellei Flóra

Ügyviteli dolgozó

 

Terdikné Pongrácz Enikő

Munkaügyi ügyintéző

 

Felnőttképzés!

A jelentkezési lap letölthető az alábbi linken:

Jelentkezési lap

A körös képzések:

Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Tájékoztató

Társadalombiztosítási ügyintéző

Tájékoztató

Targoncavezető

Tájékoztató

Szociális ápoló-és gondozó

Tájékoztató

Szakács

Tájékoztató

Pénztárkezelő és valutapénztáros

Tájékoztató

Közlekedésautomatikai műszerész

Tájékoztató

Kazánfűtő

Tájékoztató

Hegesztő

Tájékoztató

Fitness welness instruktor

Tájékoztató

Eladó

Tájékoztató

Boltvezető

Tájékoztató

Betonszerkezet készítő

Tájékoztató

Bérügyintéző

Tájékoztató

B körös képzések:

Zöldterületi kisgép-üzemeltető

Tájékoztató

Településkarbantartó

Tájékoztató

Száraztésztagyártó

Tájékoztató

Háztáji zöldségtermesztő

Tájékoztató

Betanított szociális segítő

Tájékoztató

C körös képzések:

Angol C2 1 1 018

Tájékoztató

KEHOP-5.2.2-16-2016-00078 KEHOP-5.2.2-16-2016-00079

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászáróinak cseréje, a padlás, a tető és a homlokzat utólagos hőszigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése, illetve napelemes rendszer kialakítása valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00078 „Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 197.349.574 Forint vissza nem térintendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikaikorszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászárók cseréje kapcsolódó munkáival, padlás utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, pincefödém utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, tető utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, homlokzat utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, épületgépészeti fűtésrendszer korszerűsítése kapcsolódó munkáival, megújuló energiafelhasználás kialakítása kapcsolódó munkáival valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00079 „Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 298.922.377 Forint vissza nem térintendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikai korszerűsítése

Angol nyelvi képzés

TÁJÉKOZTATÓ

A Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP- 6.1.3-17 projektjének keretében térítésmentes, 120 órás, illetve 240 órás angol nyelvi képzéseket hirdet a lakosság idegen nyelvi kommunikációs készségeinek fejlesztése érdekében. A nyelvi képzések a Közös Európai Referenciakeret (KEF) besorolása szerinti minimumszinten (A1), alapszinten (A2), továbbá küszöbszinten (B1) és középszinten (B2), 9-14 fős kiscsoportokban valósulnak meg. Az idegennyelvi képzések elődleges célja a résztvevők idegen nyelvi ismereteinek egy szinttel történő emelése. A képzés térítésmentessége magában foglalja valamennyi, a képzéshez kapcsolódó szolgáltatást, így a kontaktórákon való részvétel díját, továbbá a résztvevők számára biztosított tankönyv, munkafüzet, hanganyag, e-learning tananyag költségeit. A nyelvi képzés követelményeit teljesítők a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt kapnak.

A képzés ütemezése: 2x4 óra/hét vagy 2X5 óra/hét (a képzés óraszámától, a képzési csoport összetételétől függően)

A képzések kezdésének időpontjai: 2019. február, 2019. október, 2020. február, 2020. október, 2021. február hónapokban.

A képzés helyszínei:

  • Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (4600 Kisvárda, Mártírok útja 8.)
  • Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakgimnáziuma

(4900 Fehérgyarmat, Május 14 tér 16.)

  • Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma

(4625 Záhony, Kárpát u. 4)

  • Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma

(4765 Csenger, Honvéd u. 5.)

Igény és megfelelő létszám esetén a Kisvárdai Szakképzési Centrum beiskolázási területéhez tartozó egyéb településeken kihelyezett képzések is szervezhetők.


 

A jelentkezés feltételei:

-          16-65 év közötti életkor;

-          általános vagy középfokú végzettség (felsőfokú oklevéllel rendelkezők nem vehetnek részt a képzésben);

-          magyar állampolgárság, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakóhely (külföldi állampolgárságú természetes személy esetében megyei lakhely, vagy tartózkodási hely, magyarországi munkavégzésre jogosító munkavállalási, vagy összevont kérelmezési eljárás alapján kiadott tartózkodási engedély);

-          a résztvevőnek nyilatkoznia kell, hogy ezzel a képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben.

A térítésmentes képzésben való részvétel feltételei:

A képzés modulzáró szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, amelynek legalább 60%-os teljesítése szükséges a „megfelelt” minősítéshez. A tanórákról való megengedett hiányzás mértéke nem haladhatja meg a teljes óraszám 20 százalékát. Ennek túllépése esetén a Résztvevő záróvizsgára nem bocsátható, a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt nem kaphat.

A jelentkezés helye:

Jelentkezni lehet a tagintézmények tanulmányi osztályán. A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok elérhetők a Szakképzési Centrum tagintézményeiben, illetve elektronikus levélben igényelhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezési határidő:

2019. január 2-tól folyamatosan. A jelentkezéseket a tavaszi szemeszterben induló képzéseknél minden év január 30-ig, az őszi szemeszterben induló képzéseknél szeptember 30-ig tudjuk elfogadni.

További információk:

Csorbáné Burcs Erika projekt szakmai vezető

Tel: 30/207-12-75, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Látogatóink

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi