Kohéziós alap

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászáróinak cseréje, a padlás, a tető és a homlokzat utólagos hőszigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése, illetve napelemes rendszer kialakítása valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00078 „Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 197.349.574 Forint vissza nem térintendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikaikorszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászárók cseréje kapcsolódó munkáival, padlás utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, pincefödém utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, tető utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, homlokzat utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, épületgépészeti fűtésrendszer korszerűsítése kapcsolódó munkáival, megújuló energiafelhasználás kialakítása kapcsolódó munkáival valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00079 „Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 298.922.377 Forint vissza nem térintendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma energetikai korszerűsítése

Angol nyelvi képzés

TÁJÉKOZTATÓ

A Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP- 6.1.3-17 projektjének keretében térítésmentes, 120 órás, illetve 240 órás angol nyelvi képzéseket hirdet a lakosság idegen nyelvi kommunikációs készségeinek fejlesztése érdekében. A nyelvi képzések a Közös Európai Referenciakeret (KEF) besorolása szerinti minimumszinten (A1), alapszinten (A2), továbbá küszöbszinten (B1) és középszinten (B2), 9-14 fős kiscsoportokban valósulnak meg. Az idegennyelvi képzések elődleges célja a résztvevők idegen nyelvi ismereteinek egy szinttel történő emelése. A képzés térítésmentessége magában foglalja valamennyi, a képzéshez kapcsolódó szolgáltatást, így a kontaktórákon való részvétel díját, továbbá a résztvevők számára biztosított tankönyv, munkafüzet, hanganyag, e-learning tananyag költségeit. A nyelvi képzés követelményeit teljesítők a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt kapnak.

A képzés ütemezése: 2x4 óra/hét vagy 2X5 óra/hét (a képzés óraszámától, a képzési csoport összetételétől függően)

A képzések kezdésének időpontjai: 2019. február, 2019. október, 2020. február, 2020. október, 2021. február hónapokban.

A képzés helyszínei:

  • Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (4600 Kisvárda, Mártírok útja 8.)
  • Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakgimnáziuma

(4900 Fehérgyarmat, Május 14 tér 16.)

  • Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma

(4625 Záhony, Kárpát u. 4)

  • Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma

(4765 Csenger, Honvéd u. 5.)

Igény és megfelelő létszám esetén a Kisvárdai Szakképzési Centrum beiskolázási területéhez tartozó egyéb településeken kihelyezett képzések is szervezhetők.


 

A jelentkezés feltételei:

-          16-65 év közötti életkor;

-          általános vagy középfokú végzettség (felsőfokú oklevéllel rendelkezők nem vehetnek részt a képzésben);

-          magyar állampolgárság, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakóhely (külföldi állampolgárságú természetes személy esetében megyei lakhely, vagy tartózkodási hely, magyarországi munkavégzésre jogosító munkavállalási, vagy összevont kérelmezési eljárás alapján kiadott tartózkodási engedély);

-          a résztvevőnek nyilatkoznia kell, hogy ezzel a képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben.

A térítésmentes képzésben való részvétel feltételei:

A képzés modulzáró szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, amelynek legalább 60%-os teljesítése szükséges a „megfelelt” minősítéshez. A tanórákról való megengedett hiányzás mértéke nem haladhatja meg a teljes óraszám 20 százalékát. Ennek túllépése esetén a Résztvevő záróvizsgára nem bocsátható, a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt nem kaphat.

A jelentkezés helye:

Jelentkezni lehet a tagintézmények tanulmányi osztályán. A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok elérhetők a Szakképzési Centrum tagintézményeiben, illetve elektronikus levélben igényelhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezési határidő:

2019. január 2-tól folyamatosan. A jelentkezéseket a tavaszi szemeszterben induló képzéseknél minden év január 30-ig, az őszi szemeszterben induló képzéseknél szeptember 30-ig tudjuk elfogadni.

További információk:

Csorbáné Burcs Erika projekt szakmai vezető

Tel: 30/207-12-75, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dokumentumok

Főigazgató pályázat

Főigazgató_pályázat_Leleszi_Ágnes

Elemi költségvetés I. 2019

Elemi költségvetés

Éves költségvetési beszámoló 2018

Éves költségvetés 2018

Elemi költségvetési beszámoló 2018

Elemi költségvetés 2018

Elemi költségvetési beszámoló 2017

Elemi költségvetés 2017

Éves költségvetési beszámoló 2016

Éves költségvetés 2016

Kisvárdai Szakképzési Centrum Szervezeti Működési Szabályzatának módosítása:

http://kisvardaiszc.hu/images/DOC010218-01022018095237.pdf

További dokumentumok

Alapító okirat:

http://kisvardaiszc.hu/images/Dokumentum_173013_alapito_okirat.pdf

http://kisvardaiszc.hu/images/Dokumentum_175942.pdf

http://kisvardaiszc.hu/images/Dokumentum_193839.pdf

http://kisvardaiszc.hu/images/Dokumentum_210483.pdf

http://kisvardaiszc.hu/images/Dokumentum_217879.pdf

Kisvárdai Szakképzési Centrum Szervezeti és Működési Szabályzata:

http://kisvardaiszc.hu/images/SZMSZ.pdf

Vezetői program-Béres Jánosné

http://kisvardaiszc.hu/images/ Vezetoi_program_Beres_Janosne.pdf

A dokumentumok a linkre kattintva megtekinthetőek illetve letölthetőek!

Látogatóink

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi