Híreink

Móricz csoportkép 2022 szakma sztár

Átütő siker a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskolában!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV).

A területi előválogatón az iskolai tanulói érték el az első három helyezést! Közülük is kiemelkedő volt a Végh Bence Kristóf 11. E osztályos kőműves tanuló teljesítménye, aki 98%-os írásbeli dolgozatával elsőként került be a 103 fős országos mezőny kiválasztottjai közé, a SZAKMA SZTÁR országos verseny elődöntőjébe, aminek a Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola biztosította a helyszínt. A verseny feladatok a szakmunkásvizsga követelményeinek egy részét tükrözték. Elméletből bizottság előtt a 22 szakmunkásvizsgatételből, gyakorlatból pedig a kültéri burkolás és betonozási munkálatokat kellett végezni.

Nagy örömünkre a felkészültségét itt is sikerült megmutatnia, az elődöntőn első helyezettként jutott tovább az országos döntőbe Budapestre, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválra. A rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont ad otthont.

Felkészítő tanára: Szatmáriné Molnár Anna

Az iskola vezetése teljesítményükhöz szívből gratulál, további eredményes szereplést kíván!

Végh Bence Kristóf