Híreink

felvételi

Felvételi értesítés és vizsgaszervezés a Kisvárdai Szakképzési Centrum intézményeiben

FELVÉTELI

A középfokú intézmények számára 2021.04.23-án vált elérhetővé az egyeztetett felvételi jegyzék a KIFIR programban. A Kisvárdai Szakképzési Centrum iskoláiból összesen 605 8. évfolyamos tanuló kapott értesítést sikeres felvételről a napokban. Az eredményen kívül a beiratkozás menetéről és az alkalmassági vizsgákról is tájékoztatást kaptak a felvételizők.

Abban az esetben, ha valaki nem nyert felvételt, vagy váltani szeretne, érdemes figyelni az intézmények honlapját, a legtöbb szakképző intézmény hirdet pótfelvételi eljárást.

VIZSGÁK

2021.05.03-án indul az idei vizsgaszezon a szakképző intézményekben. A Kisvárdai Szakképzési Centrum iskoláiban összesen 310 fő tesz érettségi vizsgát és 863 fő vesz részt szakmai vizsgákon.

A szóbeli vizsgák ebben a tanévben sem kerülnek megszervezésre (illetve csak különleges esetekben), az írásbeliket az egészségügyi előírások szigorú betartásával szervezzük.

Arra kérünk minden vizsgázót, hogy csak egészségesen jelenjen meg iskolájában, bármilyen probléma esetén értesítse a szervező intézményt.

A felkészítő tanároknak és diákjaiknak sok sikert kívánunk.