Híreink

Így indult a december

A Kisvárdai Szakképzési Centrum GINOP-6.2.3-17-2017-00031 azonosító számú projektje keretében a programban résztvevő tanulók egy igen kellemes momentummal köszönthették a 2018-as év első Adventjét.
2018. december 01-jén a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban lehetőség nyílt egy igen híres darab megtekintésére, mely a fiatal diákokra mély benyomást tett. Ez a zenés komédia a Meseautó volt, legújabb feldolgozásában. A tanulók nemcsak a vidám hangulatú színdarabot tekintették meg, hanem a karácsonyi pompába öltözött és a közelmúltban felújított nyíregyházi Színházat is.
A fagyos időjárás ellenére mindenki izgatottan várta az esemény eljövetelét.

A Meseutó eredetije 1934-ben íródott, azóta többször feldolgozták. A Móricz Zsigmond Színház nemrég tűzte műsorára az új életre kelt művet.
Története nem változott, csak egy-két humoros és dallamos jelenetet csempésztek bele a rendezők. Így ez a színpadi változat megadta a tiszteletet ennek a finoman áthangolt, mára már klasszikusnak számító alkotásnak.

A program tökéletesen betöltötte a szerepét a diákok körében is. Szórakoztatott, elvarázsolt, elrepített mindenkit egy mesevilágba: tökéletes kikapcsolódás volt.