Híreink

A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium pályaorientációs tevékenysége

Szerző: Dr. Baloghné Tóth Natália

A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium vezetősége és dolgozói nagy hangsúlyt fektetnek az intézmény népszerűsítésére, az oktatott szakmák bemutatására, a pályaorientációs tevékenység erősítésére. Eme nemes célból a következő hetekben felkeresik a beiskolázási körzetük, illetve a távolabbi települések általános iskoláit. Ezen körút első állomása október 13-án, Pátyodon volt a Móricz Zsigmond Görögkatolikus Óvoda és Kéttannyelvű Általános Iskola Dr. Antall József Tagintézményében, ahol Barcsay István igazgató úr és Dr. Baloghné Tóth Natália igazgatóhelyettes asszony tartott széleskörű tájékoztatást az intézmény képzési struktúrájáról. Az intézményt népszerűsítő körút október 18-án Csengerben folytatódik, a helyi Makovecz Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola végzős diákjait és a szüleiket keresik fel a vezetőség tagjai pályaorientációs szülői értekezlet keretein belül.

Válaszd az Adyt! Legyél te is Adys diák!

Az intézményünk nyílt napja 2021.10.20-án kerül megrendezésre.

A rendezvény keretein belül az általános iskolás diákok betekintést nyerhetnek az iskolai képzések rendszerébe, illetve interaktív módon ismerkedhetnek meg az oktatott szakmák rejtelmeivel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a pályaorientációs nyílt napunkra!

Pályaorintációs szülői értekezlet Pátyodon a Móricz Zsigmond Görögkatolikus Óvoda és Kéttannyelvű Általános Iskola Dr. Antall József Tagintézményében