Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

  A csengeri „Értékőrzők”

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium diákjait és tanárait látta vendégül a Csengeri Gyermek és Ifjúsági Egyesület az O'sváth Gyűjtemény falai között.

  A csengeri „Értékőrzők”

  A két intézmény együttműködésének köszönhetően a tanulók osztályfőnöki óra keretében  megismerhették Csenger értéktárát egy információban gazdag és képanyagot is bemutató kisfilm által. Majd Szabó János, a Csengeri Helytörténeti Gyűjtemény szakmai vezetője előadásában hallhattak egy tájékoztatót is a magyarországi értéktár-mozgalomról, és megtekinthették az európai hírű könyvgyűjteményt, amely a néhai O'sváth György mindenkori és meghatalmazott brüsszeli nagykövet hagyatéka. A programot az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság támogatta, mely remek lehetőség volt arra, hogy a diákok megismerkedjenek az értéktár-mozgalommal. A program célja az volt, hogy felfedezzék mennyi értéket rejt Csenger városa, illetve, hogy a hagyományápolás milyen nemes és rendkívüli feladat.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  A Kisvárdai SzC Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola 11. V osztályos tanulója, Cserepes Fanni Cirilla KÜLÖNDÍJAS  lett a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Írj szabadon! pályázaton.

  2024. jún. 12.
  Admin
  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  2024.06.12-én került megrendezésre a Kisvárdai SZC Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadó ünnepsége. „Egyetlen szervezet sem támaszkodhat zsenikre, mert azokból kevés van és megbízhatatlanok. Egy szervezet erejének az a próbája, hogy többet tud-e felszínre hozni egy közönséges földi halandóból, mint amire az képesnek látszik, előhívja-e rejtett energiáit, hogy azzal másokat is segítsen képességeik kibontakoztatásában. Egy szervezet célja, hogy átlagos embereket átlagon felüli tettekre tegyen képessé.” (Peter Ferdinand Drucker)

  2024. jún. 12.
  Admin
  Generációs táncgála a Kandóban

  Generációs táncgála a Kandóban

  A Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium diákjai 2024.június 11-én rendhagyó alkalmon vehettek részt a Gesztus Közhasznú Egyesület jóvoltából. A Generációs táncgála elnevezésű érzékenyítő program a ,,Mozogjunk együtt" című FOF2023-C-3272 kódszámú pályázat keretében valósult meg.

  2024. jún. 11.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum