Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 20.
Admin

  A Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumi diákjai nyerték a PénzÜgyesek Provident kupa döntőjét

  A XXI.század a csapatmunka, az együttes kreatív gondolkodás kora. Különösen fontos szempont ez a technikumi szakképzésben, amikor a diákok számára a stabil szakmai ismeretek mellett a piaci igények változékonyságából adódó versenyszellemet és rugalmasságot is át kell adni.

  A Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumi diákjai nyerték a PénzÜgyesek Provident kupa döntőjét

  Szerencsére a Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumban több olyan oktató is van, akik a fenti szellemiség jegyében foglalkoznak tanítványaikkal. 

  PénzÜgyesek Provident Kupa 

  Dr. Rozsályiné Kosztya Erika évek óta készíti fel tanítványait pénzügyi versenyekre, amelyeken kiemelkedő eredményeket érnek el. A PénzÜgyesek Provident Kupa egy meghívásos gazdasági verseny. A szervezők 2023-ban keresték meg iskolánkat, hogy eddigi eredményeinkre való tekintettel 1 csapattal vegyünk részt ezen a versenyen. A szakmai munkaközösség rövid gondolkodás után az iskolavezetéssel egyeztetett és iskolánk elfogadta a felkérést. 

  A versenyt Budapesten, a Jedlik Ányos Gimnáziumban szervezték meg. A behívott 18 csapatot három csoportra osztva zajlottak az előbbre jutásért vívott elődöntők. A három forduló után a döntőbe jutott 6 csapat között voltak a Petőfis lányok is: Baráth Petra, Bilkai Ágnes, Imre Boglárka és Telegdi Vivien. A döntőben biztos tudással és jó taktikával bizonyították, hogy a sokoldalúan felkészültek és jól tájékozódnak a pénzügyi világ kérdéseiben.  

  A fehérgyarmati Petőfi technikum gazdálkodás- és menedzsment ágazatának tanulói az ország legrátermettebb csapatait maguk mögött hagyva lettek I. helyezettek ezen a színvonalas országos pénzügyi versenyen! Köszönjük a meghívást! 

  Az, hogy a teljes versengésről televíziós felvétel készült, méginkább fokozta a verseny izgalmait, melyben felkészítő tanáruk, Dr Rozsályiné Kosztya Erika mellett a csapatot kísérő diáktársak is végig támogatták az ország legügyesebb PénzÜgyes lányait! 

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  A Kisvárdai SzC Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola 11. V osztályos tanulója, Cserepes Fanni Cirilla KÜLÖNDÍJAS  lett a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Írj szabadon! pályázaton.

  2024. jún. 12.
  Admin
  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  2024.06.12-én került megrendezésre a Kisvárdai SZC Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadó ünnepsége. „Egyetlen szervezet sem támaszkodhat zsenikre, mert azokból kevés van és megbízhatatlanok. Egy szervezet erejének az a próbája, hogy többet tud-e felszínre hozni egy közönséges földi halandóból, mint amire az képesnek látszik, előhívja-e rejtett energiáit, hogy azzal másokat is segítsen képességeik kibontakoztatásában. Egy szervezet célja, hogy átlagos embereket átlagon felüli tettekre tegyen képessé.” (Peter Ferdinand Drucker)

  2024. jún. 12.
  Admin
  Generációs táncgála a Kandóban

  Generációs táncgála a Kandóban

  A Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium diákjai 2024.június 11-én rendhagyó alkalmon vehettek részt a Gesztus Közhasznú Egyesület jóvoltából. A Generációs táncgála elnevezésű érzékenyítő program a ,,Mozogjunk együtt" című FOF2023-C-3272 kódszámú pályázat keretében valósult meg.

  2024. jún. 11.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum