Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Legkiemelkedőbb teljesítményt a budapesti FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA Országos Döntőjében Peterman Petra 11. a osztályos tanuló nyújtott, aki súlycsoportjában(-47 kg) az 1.helyet szerezte meg, így megkapta Magyarország Diákolimpiai Bajnoki címét!!! Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Kóczé Zsófia 9. b osztályos tanuló is, aki az előkelő 4. helyet szerezte meg.

   

  A Fehérgyarmaton megrendezett LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA megyei elődöntőjén is képviseltette magát az intézmény. A labdarúgó csapat: Beri Bernát, Derceni Dániel, Buda Zsolt, Csontos Kristóf, Becző Bálint, Szűcs Kristóf, Orosz László tanulók, ezen a rendezvényen két győzelmet arattak. A Petőfi Kupán pedig az ezüstérmet sikerült megszerezniük, ahol ráadásul a szervezők Korompai Milánt megválasztották a Torna Legjobb Kapusának!

   

  A FUTSAL csapat tagjai is remekeltek: Szedlácsek Gergő, Tkacsuk Anatolij, Orosz Rudolf, Buda Zsolt, Orosz László, Peterman Péter, Szűcs Kristóf, Beri Bernát tanulók a 3. helyet szerezték meg a CEFU Kupa Vármegyei Döntőjén, ahol Peterman Pétert választották a csapatvezetők a torna "Legjobb játékosának"!

   

  A Móricz kupán a lányok RÖPLABDA csapata mutatkozhatott be: Popovics Szofia, Seleljo Viktória, Csorvási Hanna, Kajus Stefánia, Morzsa Sára, Gyapjas Mónika, Jencsik Adrienn, akik a 4. helyezést szerezték meg.

   

  1. március 22-én pedig a HS LÖVÉSZ KUPA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBE jutott Végvári Zoltán 12.B és Orosz Rudolf 11.B osztályos tanulók bizonyíthattak. A diákok szépen szerepeltek, de dobogós helyet nem sikerült szerezniük. Hamarosan a diákolimpián újra próbára tehetik tudásukat. 

   

  A diákokat Juhász Ferenc, Kovács Péter és Mosdóczi Bence oktatók készítették fel. Ezúton gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  KÜLÖNDÍJAS a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében

  A Kisvárdai SzC Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola 11. V osztályos tanulója, Cserepes Fanni Cirilla KÜLÖNDÍJAS  lett a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Írj szabadon! pályázaton.

  2024. jún. 12.
  Admin
  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadása

  2024.06.12-én került megrendezésre a Kisvárdai SZC Vizer Zoltán Szakképzésért Díj átadó ünnepsége. „Egyetlen szervezet sem támaszkodhat zsenikre, mert azokból kevés van és megbízhatatlanok. Egy szervezet erejének az a próbája, hogy többet tud-e felszínre hozni egy közönséges földi halandóból, mint amire az képesnek látszik, előhívja-e rejtett energiáit, hogy azzal másokat is segítsen képességeik kibontakoztatásában. Egy szervezet célja, hogy átlagos embereket átlagon felüli tettekre tegyen képessé.” (Peter Ferdinand Drucker)

  2024. jún. 12.
  Admin
  Generációs táncgála a Kandóban

  Generációs táncgála a Kandóban

  A Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium diákjai 2024.június 11-én rendhagyó alkalmon vehettek részt a Gesztus Közhasznú Egyesület jóvoltából. A Generációs táncgála elnevezésű érzékenyítő program a ,,Mozogjunk együtt" című FOF2023-C-3272 kódszámú pályázat keretében valósult meg.

  2024. jún. 11.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum