Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Legkiemelkedőbb teljesítményt a budapesti FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA Országos Döntőjében Peterman Petra 11. a osztályos tanuló nyújtott, aki súlycsoportjában(-47 kg) az 1.helyet szerezte meg, így megkapta Magyarország Diákolimpiai Bajnoki címét!!! Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Kóczé Zsófia 9. b osztályos tanuló is, aki az előkelő 4. helyet szerezte meg.

     

    A Fehérgyarmaton megrendezett LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA megyei elődöntőjén is képviseltette magát az intézmény. A labdarúgó csapat: Beri Bernát, Derceni Dániel, Buda Zsolt, Csontos Kristóf, Becző Bálint, Szűcs Kristóf, Orosz László tanulók, ezen a rendezvényen két győzelmet arattak. A Petőfi Kupán pedig az ezüstérmet sikerült megszerezniük, ahol ráadásul a szervezők Korompai Milánt megválasztották a Torna Legjobb Kapusának!

     

    A FUTSAL csapat tagjai is remekeltek: Szedlácsek Gergő, Tkacsuk Anatolij, Orosz Rudolf, Buda Zsolt, Orosz László, Peterman Péter, Szűcs Kristóf, Beri Bernát tanulók a 3. helyet szerezték meg a CEFU Kupa Vármegyei Döntőjén, ahol Peterman Pétert választották a csapatvezetők a torna "Legjobb játékosának"!

     

    A Móricz kupán a lányok RÖPLABDA csapata mutatkozhatott be: Popovics Szofia, Seleljo Viktória, Csorvási Hanna, Kajus Stefánia, Morzsa Sára, Gyapjas Mónika, Jencsik Adrienn, akik a 4. helyezést szerezték meg.

     

    1. március 22-én pedig a HS LÖVÉSZ KUPA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBE jutott Végvári Zoltán 12.B és Orosz Rudolf 11.B osztályos tanulók bizonyíthattak. A diákok szépen szerepeltek, de dobogós helyet nem sikerült szerezniük. Hamarosan a diákolimpián újra próbára tehetik tudásukat. 

     

    A diákokat Juhász Ferenc, Kovács Péter és Mosdóczi Bence oktatók készítették fel. Ezúton gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

    Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

    A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

    2024. júl. 3.
    Admin
    Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

    Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

    A tanuló az ösztöndíjra – a szakirányú oktatásban szakképzési munkaszerződéssel részt vevő tanuló kivételével – az első szakma megszerzéséhez kapcsolódóan az olyan szakmai oktatásban jogosult, amelyben ingyenesen vesz részt. Az ösztöndíjra való jogosultság annak a tanítási évnek a tanév szakképzésben alkalmazandó rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott utolsó tanítási napjáig áll fenn, amelyben a tanuló a szakirányú oktatást közvetlenül követő első szakmai vizsgáját megkezdi.

    2024. jún. 28.
    Admin
    Ingyenes esti oktatás

    Ingyenes esti oktatás

    A 2024/2025. tanévben az érettségire épülő, nappali tagozatos, két éves technikumi képzést az alábbi szakmákban tervezzük: - gépjármű-mechatronikai technikus - informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus - vendégtéri szaktechnikus A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

    2024. jún. 27.
    Admin


    KIMIKK
    Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Kisvárdai Szakképzési Centrum

        4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

      • Telefon: 06-45-488-031

        E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


      2024Kisvárdai Szakképzési Centrum